Om MBR PROCESS CONSULT

om-os

Hvem er MBR Process Consult Aps

Mit navn er Mathias Bisgaard Rasmussen og jeg er manden bag MBR Process Consult ApS.

Jeg er uddannet mejerist, udlært i 2005 og i 2008 blev jeg færdig som procesteknolog med speciale i mejeridrift. Jeg har sidenhen arbejdet primært indenfor fødevareindustrien, og var i mange år en del af produktionen og har driftet med mange typer procesanlæg. Efter jeg kom til konsulenthusene, fik jeg opbygget meget mere erfaring på design af procesanlæg, hygiejnisk design, P&I diagrammer og tekniske designspecifikationer.

Jeg har stor erfaring med bl.a. projektledelse, opstart og indkøring af anlæg, kortlægning, hygiejnisk design, specificering af udstyr til fødevareindustrien m.m. Se under “Kompetencer” og “Erfaring” for flere detaljer.

 

Jeg er som person pålidelig, grundig og troværdig. Jeg sætter kunden i fokus og min fornemmeste opgave er at bringe værdi til din virksomhed. Jeg vil kunne drive og sikre fremdriften i jeres projekter. Mine aktiviteter og niveau for inddragelse bliver fastlagt / tilpasset som du ønsker det. Jeg er meget bevidst om mine kompetencer og kunnen. Jeg har qua mit netværk god sparring, og mulighed for at trække assistance, hvis behovet skulle opstå.

 

Har du lyst til at høre mere om hvad jeg kan hjælpe dig med, så tag gerne kontakt, så kommer jeg gerne forbi til en snak.

Kontakt

Log in with your credentials

Forgot your details?